​Profil

Marlon Consult henvender sig primært til mindre og mellemstore virksomheder, der har et behov for at blive styrket på følgende områder.

IT, Bogholderi og regnskab

Vi tilbyder at stille den nødvendige serverkapacitet samt C5 løsning til rådighed. Sikre at rapporteringssystemet sættes korrekt op og indkøres løbende i forbindelse med bogføring. Hermed er der dannet grundlag for regnskab, nøgletal og statistikker. Vor service kan også omfatte selve arbejdet med regnskab og bogføring.

Økonomichef til leje

I forbindelse med måneds- og årsafslutninger har vi den nødvendige ekspertise til at give den øvrige organisation og banken det nødvendige regnskabsmæssige grundlag for at bedømme virksomhedens tilstand. Samtidig kan vi rådgive om hvilke tiltag, der bør tages med baggrund i tallene.

Deltagelse i bestyrelse eller ledergruppen

Vi kan her være et frisk pust, der kan se tingene udefra og komme med ideer til at flytte virksomheden og holde den levende. Organisationen motiveres gennem vor samarbejde, idet vi har den tid, der ofte ikke er til rådighed i en virksomhed, til at se fremad og finde løsninger på de muligheder, der er i organisationen. Vi kan være tovholder omkring visioner, strategi, mål og handlingsplaner. Alt dette sikrer virksomheden det nødvendige overblik, der gør at der kan handles med baggrund i fakta og i den sidste ende frigive ressourcer samt give en større tilfredshed for medarbejdere og en større indtjening for virksomheden.

Asta Nørregaard

Erik Torrild​

Vi møder dig med de ønsker, du har

Derfor arbejder vi i nogle tilfælde på din adresse og bliver ofte nærmest en del af ’medarbejderstaben’. Vi kan have aftalt besøg ugentligt, månedligt eller andet. Men I de fleste tilfælde udfører vi arbejdet fra vores dejlige kontorer. Her har vi indrettet arbejdspladserne, så vi har alt, hvad vi skal bruge i vores arbejde, tæt omkring os.

Vi kan altid hjælpe

Marlon Consult & Outsourcing er tæt på dig, fleksible og altid til rådighed også efter at opgaven er løst.

​Marlon Consult

CVR: 30533496 

Region Midt

adresse-ikon Rykkumvej 27, 9541 Suldrup

Region Øst

adresse-ikon Lübker Allé 176, 8581 Nimtofte

Region Nord

adresse-ikon  Baggeskær 10, 7741 Frøstrup