​Bogføring

Marlon Consult & Outsourcing er samarbejdspartner med små, mellemstor og store virksomheder indenfor bogføring. Uanset niveau og behov kan vi hjælpe din virksomhed med at stå for bogføring. Sammen finder vi frem til omfanget, og hvordan vi letter hverdagen for dig. Modtagelse af dine bilag på nemmeste måde for dig, om det så er scannet og mailet, leveret hos os eller sendt med posten, bestemmer du, så sørger vi for at bogføre dine bilag, således du ikke behøver skænke det en tanke, og kan koncentrere dig om vigtigere ting i din virksomhed. 

Vi hjælper dig til at holde dine revisoromkostninger nede, med kendskab til præcis hvordan en revisor gerne vil have materialet til brug for udarbejdelse af årsregnskabet. Vi afstemmer balancen, vedlægger dokumentation for alle mulige balanceposter, og afleverer det hele for dig i en færdig mappe, lige til at gå til for din revisor. Det burde kunne holde dine revisoromkostninger nede på et rimeligt niveau, når revisoren ikke skal bruge tid på at sikre sig at balancen er korrekt, men får det hele serveret med dokumentation af os.​

Mulighed for interne rapporteringer samt budget hos Marlon Consult & Outsourcing. Har du brug for månedlig, kvartal eller anden rapportering, så har vi løsningen til dig. Vi har forståelsen for at virksomhedsledere er forskellige, og derfor skræddersyer vi løsningen der passer dig bedst, om det så er status, drift, budgetopfølgninger eller andet, så finder du hjælpen hos os. 

Asta Nørregaard

Erik Torrild​

Vi møder dig med de ønsker, du har

Derfor arbejder vi i nogle tilfælde på din adresse og bliver ofte nærmest en del af ’medarbejderstaben’. Vi kan have aftalt besøg ugentligt, månedligt eller andet. Men I de fleste tilfælde udfører vi arbejdet fra vores dejlige kontorer. Her har vi indrettet arbejdspladserne, så vi har alt, hvad vi skal bruge i vores arbejde, tæt omkring os.

Vi kan altid hjælpe

Marlon Consult & Outsourcing er tæt på dig, fleksible og altid til rådighed også efter at opgaven er løst.

​Marlon Consult

CVR: 30533496 

Region Midt

adresse-ikon Rykkumvej 27, 9541 Suldrup

Region Øst

adresse-ikon Lübker Allé 176, 8581 Nimtofte

Region Nord

adresse-ikon  Baggeskær 10, 7741 Frøstrup