Debitor / Kreditor

Marlon Consult & Outsourcing kan stå for fakturering til dine kunder, registrering af indbetalinger og sende en let overskuelig liste til dig, således du altid har styr på betalingerne, og kan vende retur med rettelser og kommentarer. Derudover kan vi holde styr på kontoudtog, betalingspåmindelser og rykkerprocedurer, således du får de penge du fakturerer i din virksomhed.

Lad os stå for dine betalinger, så du aldrig glemmer at betale en regning til tiden. Vi ser hos flere af vores mindre virksomheder, at der i ny og næ kan glemmes en regning i svinget. Ikke med Marlon Consult & Outsourcing. Vi sørger for struktur og betalinger til tiden, således du ikke skal bekymre dig om, du har fået betalt alle dine regninger. Vi aftaler sammen i hvilket omfang, vi skal hjælpe og aflaste dig og din virksomhed med betalinger. Scenariet kan være mange fra virksomhed til virksomhed, men skræddersyes altid efter dine ønsker og behov. Et godt overblik over ens udeståender er altid en god idé. Det kan hjælpe til et godt omdømme hos ens leverandører og samarbejdspartnere, samt en besparelse af unødige gebyrer og renter.​

Asta Nørregaard

Erik Torrild​

Vi møder dig med de ønsker, du har

Derfor arbejder vi i nogle tilfælde på din adresse og bliver ofte nærmest en del af ’medarbejderstaben’. Vi kan have aftalt besøg ugentligt, månedligt eller andet. Men I de fleste tilfælde udfører vi arbejdet fra vores dejlige kontorer. Her har vi indrettet arbejdspladserne, så vi har alt, hvad vi skal bruge i vores arbejde, tæt omkring os.

Vi kan altid hjælpe

Marlon Consult & Outsourcing er tæt på dig, fleksible og altid til rådighed også efter at opgaven er løst.

​Marlon Consult

CVR: 30533496 

Region Midt

adresse-ikon Rykkumvej 27, 9541 Suldrup

Region Øst

adresse-ikon Lübker Allé 176, 8581 Nimtofte

Region Nord

adresse-ikon  Baggeskær 10, 7741 Frøstrup