Lønadministration​

Lønadministration, udarbejdelse af timesedler, lønsedler, lønbilag, rapportering, særlige brancheforhold/- overenskomster mange ting at holde styr på. Vi hjælper dig med at få udbetalt løn til dine medarbejdere, med den rette afregning til Skat, ATP, Pension m.m.

Hvilket lønsystem der er det rigtige for din virksomhed, afhænger af flere parameter som medarbejdere, funktionær, timeløn. 14-dags løn, firmaordninger m.m. Har du ændringer til funktionærlønninger herunder feriedage, fravær og lignende, så vidergiver du blot informationerne til os, så opdatere vi det inden næste lønudbetaling. For timelønnede kan du rapportere til os, hvor mange timer dine ansatte har haft, eller lade dine medarbejdere rapportere direkte til os, så fremsender vi en oversigt til dig, du skal godkende inden lønnen laves. Ønsker du det udarbejder vi nemt tilgængelige timesedler. Vi sender lønsedler til dine medarbejdere og henter selv lønbilag til bogføring. Har du brug for at kende de præcise tal hver måned, fremsender vi gerne en oversigt til dig.

i samråd med dig og arbejdsmarkedets interesseorganisationer hjælper vi dig med at finde frem til de rigtige satser og regler. Det er dog altid dig som arbejdsgiver, der har ansvaret for, at der udbetales de rigtige satser. Det, der i denne forbindelse er vores hovedopgave, er at sikre aflønningen til medarbejderen og afregning til eksterne myndigheder. Dét er vi til gengæld eksperter i.​

Asta Nørregaard

Erik Torrild​

Vi møder dig med de ønsker, du har

Derfor arbejder vi i nogle tilfælde på din adresse og bliver ofte nærmest en del af ’medarbejderstaben’. Vi kan have aftalt besøg ugentligt, månedligt eller andet. Men I de fleste tilfælde udfører vi arbejdet fra vores dejlige kontorer. Her har vi indrettet arbejdspladserne, så vi har alt, hvad vi skal bruge i vores arbejde, tæt omkring os.

Vi kan altid hjælpe

Marlon Consult & Outsourcing er tæt på dig, fleksible og altid til rådighed også efter at opgaven er løst.

​Marlon Consult

CVR: 30533496 

Region Midt

adresse-ikon Rykkumvej 27, 9541 Suldrup

Region Øst

adresse-ikon Lübker Allé 176, 8581 Nimtofte

Region Nord

adresse-ikon  Baggeskær 10, 7741 Frøstrup